10/08/2010

out

Her er foressten noodles brillene jeg fikk av Shoebar. THXXXX!!


I går var jeg med mamma hele dagen. Det var hyggelig. Det er ganske skjeldent bare mamma og jeg får tid sammen med tanke på at jeg farter rundt hele tiden. Vi dro til Bogstadveien for å kjøpe litt klær, og titte litt i butikker, så måtte jeg kjapt innom Bodymap for å plukke opp noen nettingstrømper jeg hadde bedt dem holde av til meg. Dagen var veldig fin helt til jeg kom hjem og oppdaget at en hore hadde hacket seg inn på bloggen min og bæsja over hele layouten, og fucka opp utformingen. Så jeg brukte hele igår kveld på å rette den opp igjen. Selv om den ikke er som før ser den helt ok ut. Skal få noen som er pro på blogspot til å fikse den for meg. Den er nemlig ikke sånn som jeg vil ha den enda.

4 kommentarer:

 1. kjempefin blogg! sinnsykt kult at du tørr å være deg selv og kle deg i det DU synes er kult, selvom det kanskje er litt annerledes enn det alle andre ungdommer går med. fortsett sånn :D

  SvarSlett
 2. Ultra tøffe briller!
  Digger deg og stilen din!
  Skulle ønske jeg var som deg og turte å si det jeg mente rett ut og bruke de klærne jeg liker uten å være redd for å skille meg ut!

  SvarSlett
 3. Anonym: Tusen tusen takk! lesesere som deg makes my day!

  SvarSlett
 4. Anonym: Ikke vær redd for det! Du får masse selvtillitt av det! =)

  SvarSlett

<3

lovers

URBAN CHAOS/ MARIA FANCYPANTS2009
URBAN CHAOS skrives av @ MARIA FANCYPANTS.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
COPYRIGHTED. ©