10/09/2010

ja.

Hadde det ikke vært superdigg å kunne våkne en morgen uten noe å bekymre seg over? Uten å tenke på at noen av de vennene du har ikke er så gode venner som det du vil at de skal være, eller at de du er med egentlig ikke vil henge med deg, men gjør det fordi de føler seg nødt? Hadde det ikke vært avslappende å ikke være nødt til å bekymre seg over om hva folk mener om deg, og hva de mener om at du bare er fjorten år og gjør noe med livet. For meg hadde de vært digg om folk kunne latt være å lage seg en mal eller en forestilning om hvordan fjortenåringer skal være. Jeg skulle ønske at hjernen min fungerte slik at alt det positive i livet mitt overdøver alt det negative. Som alt jeg har oppnådd dette halvåret, de vennene jeg har fått som betyr noe for meg, de morsome opplevelsene, og å endelig ha kommet inn i den bransjen man hadde lyst til å komme helt siden man var 10 år.
Jeg hater å våkne opp hver morgen, og være redd for ekle kommentarer fra anonyme drittunger. Men jeg elsker å våkne opp hver morgen å komme på at jeg skal skrive artikler for et av it-magasinene i Norge, og bli invitert til morsome events, og få alle de fine kommentarene!
Mange sier at jeg må forvente drittkommentarer siden jeg er såpass ung, og jobber og gjør det jeg gjør. Jeg forventer ikke det nei. Jeg forventer ikke at dere skal lese bloggen min en gang. Jeg forventer ikke at dere skal kommentere i det hele tatt. Jeg forventer ingenting av dere, og ihvertfall ikke drittkommentarer.
Jeg kan forstå at folk reagerer. Men dere må faktisk skjønne at jeg ikke en en party-chick som er ute på byen hver helg. Det får jeg ikke lov til. Jeg har bare vært ute sent tre ganger, og det er ikke noe jeg får lov til hver helg.
Jeg er bare en liten jente på 14 år som lever drømmen sin, og gjør noe  med livet, og får cred for det.
Det hadde du også hvis du hadde kommet deg vekk fra pcn din og de ekle kommentarene dine. 

9 kommentarer:

 1. Syns du kunne skrive et innlegg om Orgel.
  Men fortsatt en finfin super fin kultur blogg.

  SvarSlett
 2. Vi digger deg, Maria! Om noen år, når du sitter på første rad på New York fashion week og skriver for Vogue, daa kan du le av alle de som var misunnelige på deg! You can do it, honey! wohooo! Stor klem fra Karoline og Stine :) <3

  SvarSlett
 3. jeg synes du er dritkul jeg. :)

  SvarSlett
 4. anonym: seff!! =D og takk!

  SvarSlett
 5. Karoline&Stine: aaw, søtinger <33

  SvarSlett
 6. anonym: takk <3

  SvarSlett
 7. Hvorfor er alle som kommenterer anonyme? Anyways. Maria.. Hør nå her. Ikke bry deg! Hvis du har lyst til å leve dette livet, så må du bare gjøre det. Det er DITT liv. Ingen andre sitt. Angående drittkommentarer - tenk at de gidder å bruke tid på deg a! Det er jo helt fantastisk.

  SvarSlett
 8. Brabrabrabrabra!
  Mennesker er egoistiske, sjalu eklinger, synd det er mange som bruker så mye tid på å forsøke å dra andre ned med seg

  SvarSlett
 9. Andrea: Ja... det er det :)

  SvarSlett

<3

lovers

URBAN CHAOS/ MARIA FANCYPANTS2009
URBAN CHAOS skrives av @ MARIA FANCYPANTS.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
COPYRIGHTED. ©