9/23/2010

bare lurer....


Har dere fått et dårlig inntrykk av meg? Jeg tenker siden jeg drar mye på eventer, og mange av dem er med alkoholservering, men selv om jeg nevner "sjampizz" i et innlegg betyr det ikke at jeg drikker med sørpe full på hver eneste event jeg drar på. HVis det er noen der som ikke har tenkt slik i det hele tatt, så må jeg bare forklare hvorfor jeg velger å skrive et innlegg om det: Det er en person (sikkert flere også) som har oppfattet meg som det. En jente som raver rundt på steder hver dag. Noe som er heeelt feil! Alt det jeg driver med er helt trygt, og ikke noe ravefesting i det hele tatt. Selvfølgelig skal jeg ikke si at jeg aldri i hele mitt liv har drukket, for det har jeg jo, og de fleste på min alder og oppover, men selv om det dukker opp et bilde av meg på bloggen, oslonights, eller andre sine blogger med et glass i hånden, betyr det altså ikke at går rundt å drikker hele tiden... ærlig talt.
Slik person er jeg ikke.

Det har seg også sånn at foreldrene mine har fullstendig kontroll over hvor jeg er, og hvem jeg er med. Jeg blir alltid hentet hver gang jeg er på en event som slutter sent.


Jeg lever selfølgelig et "hei, jeg er 14 år"-liv også. Jeg har humørsvigninger, kjærlighetssorg, drama med venner, overnattinger, jentekvelder, og bursdager UTEN alkohol, lekser, være med venner hjem fra skolen, filmkvelder osv..Jeg trenger nemlig ikke alkohol. Og det håper jeg virkelig alle dere vet også! Jeg lever det jeg tenker på som "to forskjellige liv". Det ene er det helt normale 14-år gammel jente livet, og det andre er bransjelivet, med eventer, motevisninger, og afterpartys. Det betyr ikke at jeg ikke nyter det å være 14, for det gjør jeg. Jeg er jo den verste fjortisen ever!

Jeg måtte bare få lettet på hjertet, fordi jeg vil helst ikke at folk tror slike ting! :)

8 kommentarer:

 1. Jeg tenker ikke at du er en person som bare går og drikker hele tiden, men jeg har bare vært litt bekymret for deg i det siste. Vet at vi ikke er noen sånn supervenninner, men jeg ville bare si en liten ting.

  Jeg leser bloggen din og jeg syntes det er litt urovekkende av og til, hvordan du ofte er ute i helgene med folk som er mye eldre enn deg, drikker og ja - fester.
  (Jeg tviler ikke på at de er kjempehyggelige og kule mennesker som du er god venn med altså)
  Du skriver om at dere drar ut på byen til "klubber" og liknende på en lørdagskveld, noe som du sikkert syntes er kjempegøy, men det jeg vil fram til er det at; du er bare fjorten EN gang - i HELE livet ditt! Du blir 16 og du blir 18 og 22, men det er bare NÅ du er 14. Det er nå du fortsatt kan være barn. Du har fortsatt tid igjen til det - jeg er fortsatt en liten unge, liskom! Du går i 9. Maria :) Du kommer til å få masser av tid til å dra på klubber og fester og det som er! :D Når du er gammæl nok til det ;)

  Ikke misforstå; hva du gjør i ditt liv er opp til deg - så klart, og jeg har ingenting med det. Men ja, siden du spurte ville jeg også lette litt på hjerte :)

  Du er en veldig artig jente og jeg unner deg alle de flotte eventene du har mulighet til å dra på og all den positive oppmerksomheten du har fått rundt bloggen. Alt er bare supert, men jeg ville også si at det er like gøy å "bare være 14" også. Overnatting med venninner og bare ha det gøy sammen uten "å dra ut". Det er i hvert fall noe jeg tror du vil sette pris på når du blir skikkelig gammæl! :D

  Ja, nå fikk jeg sagt det jeg vill :) hahaha! Ikke hat meg for denne kommentaren. Jeg tror det er det som kalles "tough love" ;) Alt er bare ment godt! :)


  Huff, jeg høres ut som en kjerring på 63 år, men jaja! :L
  - Oda :)

  SvarSlett
 2. Du er fin du!
  Jeg vil veldig at alle skal vite at jeg også lever et "jeg er bare fjorten år liv" også, det er ikke bare eventer hele tiden :)

  SvarSlett
 3. Man er ikke voksen før man innser at man er barnslig, så det er bra du sier det du sier om at du også har et på en måte "barnslig liv" og er "den verste fjortissen ever" :D
  Det er uansett mye morsommere å være barnslig - syntes jeg da! :D

  SvarSlett
 4. Du drikker litt mye Maria.. du prøver litt for hardt å være voksen for tidlig.. slapp av litt..

  SvarSlett
 5. Når jeg forteller at jeg ikke gjør det, så gjør jeg det ikke.

  Jeg drikker absolutt ikke mye. Du får meg til å høres ut som en alkoholiker. Herregud.
  Syns ikke du skal uttale deg om jeg drikker eller ikke utifra blogginnlegg

  SvarSlett
 6. men jeg er litt enig i det at du bare er fjorten år gammel og at du faktisk ikke har adgang til mye av de tingene vi går på, nettopp fordi det er alkoholservering. Men jeg syns det er opp til foreldrene dine å passe på deg, det er vel derfor jeg ikke blander meg inn. Lurer de ikke på hvor du har vært når du kommer hjem ved midnatt? Bare gjør leksene dine, du ;) Haha :) Jeg fikk hvertfall ikke lov å være ute så lenge når jeg var på din alder, det skal være sikkert og visst!

  SvarSlett
 7. Men nå har det seg også slik at jeg blir alltid hentet av enten moren min eller broren min, på hvert eneste sted jeg drar på! De vet alltid hvor jeg er, og hvem jeg er med, og de har full kontroll! Hvis det ikke hadde vært for at de stolte på meg, og at det jeg gjør ikke er noe skummelt i det hele tatt hadde jeg aldri i livet fått den friheten jeg har nå :-)

  SvarSlett
 8. Det at du er 14 år og blir servert alkohol er jo deres feil at de i det hele tatt gir deg det. Enten skulle du ikke vært der, eller så skulle du ikke hatt alkohol i hånda. Det finnes jo regler for slikt, og at de bryter dem er jo ikke din feil.

  SvarSlett

<3

lovers

URBAN CHAOS/ MARIA FANCYPANTS2009
URBAN CHAOS skrives av @ MARIA FANCYPANTS.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
COPYRIGHTED. ©