8/28/2010

jeg har så søte lesere jeg. de skriver så saklige kommentarer, og poster dem på 4 innlegg for å få ut sinnet sitt. next stopp BUPP?

Mote suger... Du er en fjortiss. Du tror du er så voksen og moden, men det er du ikke!Og jeg tror halve planeten har hørt at du har vært på OFW... GRATULERER!!! DU ER MITT FORBILDE, KAN DU SIGNERE RUMPEBALLENE MINE?(AA) Fjortispike... Mote suger..

Wow, mye aggresjon du tok ut på en umoden fjorTISS som kan signere rumpeballene dine. Det er litt morsomt at du har kommentert samme kommmentar på 4 innlegg.
Halve planeten har vel ikke sett at jeg har vært på OFW, men leserne mine har det. Nå skal du høre... jeg er en blogger, jeg fikk pressepasset på OFW fordi jeg er NØDT til å blogge om det. Det er en betingelse. For å få pressepass må man publisere ting om OFW. Jeg hadde fått huden full av OFW-folka hvis jeg ikke hadde gjort det. Om mote suger er vel din sak, og din mening.

4 kommentarer:

 1. taaakk for at du disser bup honey.
  glad i deg likevel.

  SvarSlett
 2. Synes at det er utrolig festlig med alle drittungene som skriver dritt åpenbart går på skolen din og er på din alder. De er jo sykelig sjalue. Hey jenter, Maria er kulere enn det dere noen gang kommer til å bli så bare gi opp. Hilsen tights&tunika_m_midlebelte_hater_90

  SvarSlett
 3. Hei. Du er ikke teit. Det er kult at du har moteblogg og gjør ting folk gjør når de blir eldre.

  Smask

  SvarSlett

<3

lovers

URBAN CHAOS/ MARIA FANCYPANTS2009
URBAN CHAOS skrives av @ MARIA FANCYPANTS.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
COPYRIGHTED. ©