6/27/2011

pølser

igår var det slektstreff med mange folk. nærmere 300 fra forskjellige land i norden. det var ganske varmt der fordi det var sol og jeg hadde på meg pappas flanellskjorte og docs. det var mange gamle damer der. og noen hadde skjegg. det er rart det der... at gamle mister håret på hue men så får de mer ansiktshår. de burde transplantere håret fra den svette overleppa til hodet.

jeg har faktisk lurt litt på når det er slike familietreff.....hvorfor tror tantene til pappa at jeg liker at de klyper meg i armen og i kinnet? det er faktisk ikke noe fett og det gjør ganske vondt siden dere KLYPER. og en ting til er at jeg var solbrendt og da ble det enda vondere.

Etter å ha blitt klypt i kinnet av kanskje tolv tanter  måtte vi sette oss på stoler for at alle familiene skulle presentere hverandre. det tok lang tid. det var ganske flaut.  Jeg tenkte også på en annen funny ting... hva hvis man har pult noen og ender opp på samme slektstreff? shit, hvor LOL hadde ikke det vært?
Det var også ganske mange hunder der.

litt senere på dagen skulle vi spise rømmegrøt. jeg ga den til hunden.
men heldigvis hadde pappa tatt med ordentlig mat. så den fikk jeg spise selv.
det sto også en tysk dame og stekte pannekaker. jeg og broren min spiste kanskje 12. og dama som stekte dem så rart på oss hver gang vi kom for å hente to til. Så sa hun "tror du jeg bare lager til deg?",  "ja".

nå må dere ikke tro at det var kjedelig. for det var det ikke. bare litt. heldigvis var broren min og tremenningene mine der så da gikk det bedre. de er svenske og når pappa prøver å snakke svensk til dem blir jeg helt sånn "ååååh pappaaa sluuuttt jeg blir flaau!!"

Når jeg fikk migrene og ville hjem for å så på ugly americans måtte jeg si hadet til alle damene. da gir man ikke klem. man håndhilser. "Du er ganske kald på hånda" var det en som sa "ja, jeg har sittet i skyggen." , "åja, jeg har sittet i solen" , "åja" sa jeg.

2 kommentarer:

  1. slektstreff er helt jævlige. spesielt hilsinga.

    SvarSlett
  2. maria fancypants28. juni 2011 kl. 05:50

    anonym: <3 <3 TAKK FOR AT DU ER ENIG <3 <3

    SvarSlett

<3

lovers

URBAN CHAOS/ MARIA FANCYPANTS2009
URBAN CHAOS skrives av @ MARIA FANCYPANTS.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
COPYRIGHTED. ©