6/23/2011

get dancy part 1
I går var det OsloLive, og det var dritbra. Bob Hund, Daniel Adams-ray to av mange som spilte. Kråkesølv(kråkevrøvl) spilte og de sugde. Men ellers var det kjempebra.  
Btw. Bob Hund tok av. Han hadde den beste performancen jeg har sett i mitt (ikke så langt) liv.

6 kommentarer:

 1. anonym: synd du ble lei deg for noe jeg skrev :( sender masse kjærlighet og sosiale antenner til deg!

  SvarSlett
 2. HAHA. Hvis Maria er idiot er jeg idiot. ELSKER IDIOTER <3

  SvarSlett
 3. kråkesølv er et av norges beste live band. voks opp

  SvarSlett
 4. anonym: det er jeg helt enig i, men hvis du bruker hoden din så var det når de spilte på OSLOLIVE de sugde, de hadde dårlig lyd, publikum gikk, og det var faktisk ikke bra denne gangen.
  calm your tits, og slutt å ta det personlig og bli lei deg for at jeg syns kråkesølv ikke var noe bra på Oslolive. voks opp.

  SvarSlett
 5. Det var jeg som skrev den første kommentaren (ikke den andre, selv om det kanskje kan virke sånn), og jeg vil gjerne be om unnskyldning. Jeg hadde akkurat kommet hjem fra Oslo, og var sint og sur og forbanna for at publikum oppførte seg som idioter under Kråkesølvkonserten. Jeg ble sittende og google og lese litt som folk hadde skrevet om dagens festival, og lot dessverre aggresjonen min gå utover kommentarfeltet ditt denne gangen. Og jeg er enig i at de hadde dårlig lyd, men det gjør dem ikke til "kråkevrøvl", og faktum er at det ikke er bandet sin skyld at lyden er dårlig.

  SvarSlett

<3

lovers

URBAN CHAOS/ MARIA FANCYPANTS2009
URBAN CHAOS skrives av @ MARIA FANCYPANTS.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
COPYRIGHTED. ©