9/07/2010

quick update


Hei. Disse ukene blir og har vært de mest stressende ukene i mitt liv, men de har vært helt fantastiske! Hele forrige uke brukte jeg veldig mye tid på å dra på eventer og sånne morsome ting, noe som jeg skal denne uka. F.eks så skal Lea og jeg på en Wella-arrangement på torsdag, der bloggere og bransjefolk kan bli stylet, og få hårtips, noe jeg gleder meg veldig til. Samme dagen drar jeg på Fashion Forum, der jeg møter Maria, Johnny, Marie, og noen andre folk, så det blir kjempekos.

I morra (onsdag) skal jeg på en event hos Secret Society for å se på nye klær, og for å mingle med koslige folk. Gleder meg spesielt mye til søndag for da har min beste veninne konf, så da skal jeg bruke fredagen på å finne en kjempefin gave til henne som jeg håper vil bety mye for henne. Skal plukke ut noe helt spesielt, hihi!


Idag var jeg på møte hos Natt&Dag, vi snakket om det nye nummeret, og et prosjekt som jeg skal være med på. Skal jobbe en del med en fotograf, og de fra N&D. Kan ikke si hva det er om ennå, så dere får heller lese det i neste nummer!

2 kommentarer:

  1. jeg vil også på wella greia... hook up? eller skal jeg bare dilte med dere ;) og secret society... omg...

    SvarSlett
  2. Tror nok man må få invitasjon, og være på en slags kjip liste.. men si at du er kul og startet DagensOutfit så kaaanskje det går :)

    Men secret society skal du jo på? Du sto ihvertfall på attending på face. Ses vi der i alle fall eller?

    SvarSlett

<3

lovers

URBAN CHAOS/ MARIA FANCYPANTS2009
URBAN CHAOS skrives av @ MARIA FANCYPANTS.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
COPYRIGHTED. ©