4/13/2010

MIU MIU=ART YOU CRAZY BASTARD WHO DOESN'T HAVE BALLS ENOUGH TO WEAR JOHN WESLEY PRINTS ON YOUR DRESS. YOU CANT CALL MIUMIU PORN YOU CRAZY NORWEGIAN

I calmed myself down now. Slapp av. Men det er bare så sykt irriterende å snakke med konservative. Noen av dem er konservative PÅ ALLE MULIGE MÅTER! Da jeg spurte "den konservative som denne historien er om" , om hva den syns om Miu Miu sin siste kolleksjon så fikk han/hun et rart ansiktisutrykk og gikk ut av rommet. Først så trodde jeg det var prisen som sjokkerte han/hun. Men når jeg fikk vite at han/hun syns det var en skandale at det var nakne kvinner printet på kragene så... så ble jeg rar i ansiktet, og gikk ut av rommet jeg også.
Er det mulig? Det er John Wesley FFS! Kunstnreren over alle kunstnere (vel... men nå er han det). Ikke rart du stemmer FrP. Hadde du vært statsminister så hadde du kuttet ned kulturstøtta. Du er den eneste som liker Bush fikk jeg vite.Det kalles kunst, kjære lesere. Mesterverk. Som ble printet på plaggene til den fantastiske nye kolleksjonen til Miu Miu.
Jeg sa at Alexander McQueen sin siste kolleksjon før han døde (RIP) var en klesrevolusjon.
Men DETTE var den nye! Det er rett og slett helt fantastisk. Vakkert.

2 kommentarer:

<3

lovers

URBAN CHAOS/ MARIA FANCYPANTS2009
URBAN CHAOS skrives av @ MARIA FANCYPANTS.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
COPYRIGHTED. ©