9/15/2010

sykt sterk musikkvideo.Den nye musikkvideoen til M.I.As sang "Born Free" er helt utrolig sterk. Den sterkeste musikkvideoen i historien. Som jeg har sett i alle fall. Den viser så utrolig mye av hvordan verden er idag. Vi er vandt til å se palestinere og afghanere bli drept, og alt det om krig vi ser i media. Men vi ser DRITSKJELDENT at folk av samme hudfarge bli drept, trakkasert, bli tatt fra familien sin, få husene deres plyndret, og bli banket opp. M.I.A viser så utrolig mye via denne musikkvideoen. Se den. Du lærer så utrolig mye.
Det vakke så veldig utdypende, men i hue mitt skjer det mye rundt denne videoen. Jeg mener mye men det er vanskelig å få det på "trykk".

1 kommentar:

  1. Utrolig bra skrevet. Jeg er helt enig! Folk er ikke klar over hvor mye elendighet som foregår i verden, de er så fokusert på å lære om det som skjedde for mange år siden, at de overser og benekter det som skjer nå..

    Palestinere bor i flyktningsleire, de blir daglig drept, de bor bak en forbanna mur og ingen bryr seg om deres rettigheter - noe lignende som jødene selv har opplevd gjennom historien.. ironisk.

    SvarSlett

<3

lovers

URBAN CHAOS/ MARIA FANCYPANTS2009
URBAN CHAOS skrives av @ MARIA FANCYPANTS.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
COPYRIGHTED. ©