7/23/2010


Hvordan kommer du deg inn på OFW? OFW er åpent for alle untatt den første dagen, som er en uoffisiell dag for bare spesielt inviterte gjester. Omtrent alle showene er åpent for alle så lenge det er plass. Men i år som jeg har pressepass er det litt enklere. Jeg slipper å stå i kø for å komme inn i bygget, og i køen før visningene, og jeg får garantert sitteplass, og har adgang til store deler av backstagestedene. Men for å "overleve" der inne må man ha bein i nesa, og ikke la seg herse med av overfladiske crew-folk.


Hvordan fikk du "det andre livet ditt" ? Hehe, jeg vet ikke. Jeg liker ikke å kalle det for "det andre livet mitt" for det høres så dramatisk ut. Jeg har visse dager og perioder jeg bare er med venner og kler meg i helt vanlige klær som jeans og en hvit t-skjorte. Men også andre dager og perioder jeg bare driver med det mange kaller "det andre livet mitt" som å dra på moteventer, fashionvisnigner, ta bilder, henge på redaksjoner til forskjellige mote/kulturmagasiner for å dokumentere og ta bilder, og være med helt forskjellige folk enn de jeg henger med på skolen. Jeg har fått masse nye venner i år, for det var nemlig i år jeg fikk mesteparten av oppmerksomheten for bloggingen. Noe som er gøy. Men jeg tar alt med en klype salt. For i moteindustrien er det sånn at de elsker deg en dag, og glemmer deg dagen etter.


Har du mange moteinteresserte i familien din? Nja, stesøsteren min er moteinteresset,men vi har HELT forskjellig klessmak. Selv om vi liker mye av det vi har på oss, er det visse ting vi er uenige om. Mamma er veldig moteinteressert og har killer klessmak. Hun minner veldig om Carrie Bradshaw.


Hvor får du inspirasjon fra? Blogger, magasiner, gata, kunst. Alt mulig


Hvilke blogger får du mest inspo fra? Alle de i sidebaren. Jeg elsker, elsker de bloggene!


Hvordan kler foreldrene dine seg? Er det de som har oppdratt deg til å like fasjhon? Ingen av foreldrene mine har oppdratt meg til å like fashion, for jeg har hatt en helt jævlig fjortisperiode i 6-7 klasse. Så det var først i 8-ende at jeg virkleig fikk sansen, og fikk bra klessmak (om jeg må si det selv). Mamma (som sagt) kler seg veldig kult, og er veldig flink med mote, og har sansen. men det er mange av antrekkene mine hun ikke forstår. og pappa kler seg som pappaer gjør


Har du sponsorer? Nope. Not yet, hun.


Hvem er det du vil at skal sponse deg hvis du kunne velge helt sjøl? Freia!! hihihi

1 kommentar:

  1. hvordan finner du ut at det er moteeventer og hvordan blir ddu invitert? koster det noe og komme inn på OFW?

    SvarSlett

<3

lovers

URBAN CHAOS/ MARIA FANCYPANTS2009
URBAN CHAOS skrives av @ MARIA FANCYPANTS.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
COPYRIGHTED. ©