12/22/2009

DEN LILLE RARE PIKEN MARIA MERCURY (NORWEGIAN)

En rar liten pike med rare klær, og blondt hår. Litt sær, men ganske normal. Liker mennesker. Hater falske mennesker som har to personligheter. En snill og en ond! (som visse personer hun kjenner har *KREEEMMMMTTHHH* gå å dø.)

Driver med mye rart. Elsker vintagefashion, men er ikke en hysterisk motefreak. Hun vil ikke kalle seg moteblogger, for det er hun ikke. Hun har bare en spesiell interesse for mote som svært få 13 åringer har. Hun er svært opptatt av kultur,musikk, og kunst. og er politisk engasjert.

Hun tør skjelden å si at mote er noen av hennes største interesser for da blir folk rare, og snakker rart bak ryggen hennes. De sier at en liten jente som henne har ikke noe clue på mote, fordi hun er bare 13 år. Det irriterer henne GRENSELAUST.

For tiden er hun metroseksuell, og orker ikke mennesker av motsatt kjønn som legger an på henne. Men det går snart over. Hun er altså ikke intressert i å få seg noe KJÆRAST!

Piken har alltid vært minst, og har aldri trivdes med å være minst.

Hun vil gjerne være lavere, og se mer barnslig ut. Piken ser ut som hun er mer enn 13 år. Da lurer du sikkert på hvorfor jeg likke liker å være minst, når jeg vil være liten! Grunnen til det er at hun har en spesiell stil nå, som hun gjerne ville ha hatt da hun var mindre. Piken har vært usikker på klessmaken sin lenge, men har nå endelig i ÅTTENDE KLASSE funnet sin egen særpregne lol-ish sti med snåle strømpebukser, doc martens, og hatter med fjær.


l Hun går ikke mer mascara mer. Hun har bare på seg KNALLRAUD leppestift, og litt hvitt pudder. For hun liker å skille seg ut fra gjengen.


Piken blir godt likt av medelever og lærere.
Da hun gikk i 1-5 klasse var hun snål, sær, og smartere enn de fleste på min alder. Jeg lærte meg å lese, og skrive før alle andre. Jeg ble litt småertet fordi jeg kunne så mange fremmedord, og var litt mer anderledes enn de andre barna. Men piken hadde bein i nesa, og fortsatte å være NØRD, med Ø.

Hun vil gjerne være glad i å lese. Men hun orker aldri å lese ferdig en eneste bok. Derfor elsker hun Roald Dahl som fikk fram leselysten hennes.

Piken trives rundt godt voksne mennesker, som hun kan ha dype samtaler om kunst, kultur, og sauer med. Hun skulle ønske hun var stor nok til å drikke RØDVIN, og røyke sigar. Piken elsker stearinlys, te, kaffe, og gutter med skjerf.

Piken er en kreativ, litterær, og smart person som sliter svært med mattematikk. Noen ganger føler hun seg dum. Hun ergrer seg over at hvis hun bare hadde fått bra karakterer i matte hadde alt gått som på skinner! Piken får som regel sterke 4-ere og 5-ere, og 6-ere , men i matte går det RÆVA med Æ.

HUN VIL OVERBEVISE MENNESKENE RUNDT SEG OM AT HUN OGSÅ ER NOE! PIKEN ER INTELLIGENT, OG MORSOM. HUN HAR KULE VENNER MED KULE KLÆR. HUN VIL OVERBEVISE ALLE FJORTISENE OM AT DET ER KULT Å VÆRE RAR. HUN VIL OVERBEVISE ALLE DE VOKSNE RUNDT MEG AT HUN KAN MASSE! HUN VIL OVERBEVISE FOLK AT DET ER MULIG Å VÆRE SMART SELV OM MAN HAR SVÆRT STORE VANSKER MED MATTE.

1 kommentar:

<3

lovers

URBAN CHAOS/ MARIA FANCYPANTS2009
URBAN CHAOS skrives av @ MARIA FANCYPANTS.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
COPYRIGHTED. ©